De Bangkok Monkeyshocker is een vrij recentere cocktail omdat rum met frambozensmaak toch nog redelijk nieuw is.
De ingrediënten:
- Frambozenlikeur (1 tl) (Védrenne)
- Lycheelikeur (3 cl) (Bols)
- Rum (frambozen) (4,5 cl) (Bacardi Razz)
- Sinaasappelsap (1 tl)
- 7-Up/Sprite (1 tl)
- Ijsblokjes
De bereiding:
Doe alle ingrediënten in een mengglas, even roeren en strainen in een cocktailglas. Garneren hoeft niet, maar een litchee is niet overbodig.
Deze cocktail smaakt zoals je al kan raden voornamelijk naar frambozen, hoewel de litchee er ook doorkomt. Het sinaasappelsap en de 7-Up zijn helaas niet sterk genoeg om de rest wat aan te zuren. Toch moet ik wel zeker vermelden dat ik aangenaam verrast was bij het drinken van dit drankje.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten