zaterdag 21 april 2012

Loved Up

Het recept van deze Loved Up cocktail heb ik gevonden op de website van Simon Difford. Hij laat weten dat deze cocktail voor het eerst gemaakt werd in 2002 in New York en heeft dit vervolgens wat aangepast.

De ingrediënten:
- Frambozenlikeur (1,5 cl) (Védrenne)
- Tequila (100% Agave) (4,5 cl) (Sauza Hornitos)
- Triple Sec (1,5 cl) (St. Michel)
- Limoensap (1,5 cl)
- Sinaasappelsap (3 cl)
- Suikersiroop (0,75 cl)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe alles in de shaker, krachtig schudden en strainen in een martini glas. Garneren is niet nodig.



Weeral een heerlijke cocktail met een dominerende tequila smaak die echter wel goed wordt verzacht door de andere ingrediënten. Zeker een aanrader (zelfs voor niet tequila-fans).

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen