vrijdag 24 februari 2012

Angostura Bazodee

De Angostura Bazodee is een cocktail die ik gevonden heb op de website van Angostura en stond eigenlijk al een tijdje op de lijst om te proberen. Dus bij deze...

De ingrediënten:
- Angostura (3-4 scheutjes)
- Grand Marnier (1,5 cl)
- Malibu (2,25 cl)
- Whiskey (Scotch blended) (3 cl) (The Famous Grouse)
- Grenadine (1,5 cl)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Wrijf de rand van een whiskeyglas in met kokosschilfers en kaneel, vervolgens doe je alle ingrediënten in de shaker, krachtig schudden en strainen in het glas. Vul op met enkele ijsblokjes. Verdere garnering is niet nodig.




De kokosschilfer- en kaneel rand had ik niet aangebracht op het glas, dus heb ik deze maar op het drankje gedaan als garnering. Dit is wel een sterke cocktail die zeker niet te snel gedronken moet worden. Het is wel een overrompeling van smaken, alles is merkbaar en er is niet iets dan zeer dominant aanwezig is. Zeker eens proberen.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen