zaterdag 12 november 2011

Italian Perfume

Deze keer maken we eens een cocktail met witte wijn namelijk de Italian Perfume.

De ingrediënten:
- Amaretto (1,5 cl) (Di Saronno)
- Brandy (1,5 cl) (Napoleon VSOP)
- Wijn (wit) (7,5 cl)

De bereiding:
Gewoon alles bij elkaar doen een wijnglas zonder ijs (zorg dan wel dat de wijn fris staat!!)


Eerst en vooral wil ik zeggen dat je best ervoor zorgt dat je een droge wijn hebt, want ik heb deze gemaakt met half-droge wijn en in vond dit net iets te zoet, voor de rest is dit wel een geslaagde combinatie. Omdat de wijn iets te zoet was heb ik dit willen compenseren met 2 scheutjes Angostura toe te voegen en dit resultaat vond ik eigenlijk zelfs beter dan de originele cocktail, want door de Angostura kwam er inneens een extra smaak aan te pas die hier zeer goed bij ging.

Cheers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen