vrijdag 20 maart 2015

Savannah Iced Tea

Het recept voor deze Savannah Iced Tea heb ik van het net geplukt en gebruikt niet de klassieke cola (of ice tea) om aan te vullen maar een combinatie van veenbessensap en 7-Up/Sprite.

De ingrediënten:
- Perzikkenschnapps (1,5 cl) (Peach Tree)
- Rum (wit) (1,5 cl) (Pampero blanco)
- Southern Comfort (1,5 cl)
- Triple Sec (1,5 cl) (St. Michel)
- Vodka (1,5 cl) (Knebep)
- Sweet & Sour mix (2,25 cl) (1,5 cl limoensap + 0,75 cl suikersiroop)
- Veenbessensap (2,25 cl)
- 7-Up/Sprite (scheut)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes en voeg de ingrediënten toe. Roer het geheel even om en met zo'n kleur hoeft extra garnering niet.



Een zeer fruitige maar tegelijk ook zoete en lichtzurige variatie op die reeds goed gekende klassieker. Eerder voor de zoetebekken.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen