Nog een receptje met de zeldzame paarse Pisang Ambon Guarana Lime is de Purple Caipi. Het recept komt van de makers van de drank zelf.
De ingrediënten:
- Blue Curaçao (2,5 cl) (Bols)
- Pisang Ambon Guarana Lime (3 cl)
- Limoen (3 driehoekjes)
- Sinaasappel (3 driehoekjes)
- Suiker (1 el)
- Gecrushed ijs
De bereiding:
Kneus de limoen en sinaasappel met de suiker in een whiskey glas. Vul het glas op met gecrushed ijs. Voeg de dranken toe en vul verder aan met gecrushed ijs.
Purple heeft dus niets te maken met het eindprodukt maar met een van de ingrediënten, zoveel is duidelijk. Verder is de combinatie van drank en fruit leuk, sinaasappel met sinaasappel en limoen met limoen, maar toch mis ik de kracht die er normaal in een caipirinha is door de Cachaça. Deze had hier nog gerust bij gevoegd kunnen worden.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten