woensdag 24 september 2014

Bonaire Punch

Deze Bonaire Punch is in tegenstelling tot, zoals de naam doet vermoeden geen drankje van Bonaire, maar vanop Curaçao (eveneens een ex-Nederlandse kolonie).  Het recept heb ik vanop het net geplukt (uiteraard betekent dit dus ook dat er geen echt geschreven bewijs is van bovenstaande tekst).

De ingrediënten:
- Malibu (1,5 cl)
- Ponche Kuba (3 cl)
- Rum (bruin) (3 cl) (Bacardi Black)
- Ananassap (10,5 cl)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe alles in de shaker, zeer krachtig schudden en strainen over ijsblokjes in een longdrinkglas. Garneren kan je met een stukje ananas en een rietje.



Dit drankje heeft alles om je te laten wegdromen van de tropische eilanden, kokosnoot, vanille, ananas en uiteraard RUM. De rum is niet zo opvallend, maar is er duidelijk wel. Eentje om weg te sippen op een warme zomeravond.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen