woensdag 30 juli 2014

Mint Collins

Deze Mint Collins komt van de website van Simon Difford en is gebaseerd op een recept van Trader Vic's Bartenders Guide 1942-1972.

De ingrediënten:
- Gin (6 cl) (Bombay Dry Gin)
- Citroensap (3 cl)
- Suikersiroop (1,5 cl)
- Muntblaadjes (12)
- Bruiswater (aanvullend)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Kneus de muntblaadjes in de shaker, voeg vervolgens gin, citroensap, siroop en ijsblokjes toe. Goed schudden en strainen in een met ijsblokjes gevuld longdrinkglas (33 cl). Vul als laatste verder aan met het bruiswater en garneer met een schijfje citroen.



Een perfecte verfrisser voor in de zomer, een frisdrankje voor volwassenen. Duidelijke aanwezigheid van de gin, munt en citroen. Hier zijn weinig woorden voor, deze moet je gewoon drinken.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen