maandag 5 augustus 2013

Cosmopolitan (Heston Bar Style)

Nog een andere variatie van de gewone Cosmopolitan is de Cosmopolitan Heston Bar Style, een recept dat ik op het net tegenkwam.

De ingrediënten:
- Chambord (scheutje)
- Triple Sec (2,25 cl) (St. Michel)
- Vodka (frambozen) (3,75 cl) (Absolut Raspberri)
- Veenbessensap (3,75 cl)
- Sweet & Sour mix (3 cl) (2 cl limoensap + 1 cl suikersiroop)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe alles in de shaker, goed schudden en strainen in een cocktailglas. Garneren kan je met een limoenkrul.



Dit is een Cosmopolitan met een enorme nadruk op bessen, frambozen, veenbessen en zwarte frambozen. De balans tussen bessen en citrus is goed, hoewel eerder wat meer naar bessen. Zeker de moeite om eens te proberen.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen