zondag 18 maart 2012

Josti

De volgende longdrink is wederom een zoete, fruitige en tropische longdrink met een waaier aan smaken en geuren.

De ingrediënten:
- Malibu (1,5 cl)
- Passoa (1,5 cl)
- Pisang Ambon (1,5 cl)
- Safari (1,5 cl)
- Sinaasappelsap (aanvullend)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas en voeg vervolgens de dranken toe. Vul aan met sinaasappelsap en garneer met een rietje en een roerstaafje.



Zoals eerder gezegd is dit een longdrink met een enorm gamma aan (tropische) smaken, kokosnoot, banaan, passievruchten,... Je kan wel merken dat de Pisang toch wel de meest dominante smaak is. Door de kleine hoeveelheden van de dranken en omdat er niet echt met een basisdrank gewerkt wordt is deze cocktail een lichtere cocktail waarvan je er wel makkelijk enkele kan naar binnen werken.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen