dinsdag 26 juli 2011

Blimey

Afgelopen week was ik met de kids wilde braambessen gaan plukken achter onze hoek. We hebben er van gesmuld, maar enkele had ik opzij gehouden om een cocktail van te maken.  Na even surfer kwam ik op een cocktail van Simon Difford genaamd "Blimey".

Ingrediënten:
- Crème de Cassis (2,25 cl) (De Dijon)
- Vodka (6 cl) (Absolut)
- Limoensap (3 cl)
- Suikersiroop (0,75 cl)
- Braambessen (7)
- Gecrushed ijs
- Ijsblokjes

Bereiding:
Kneus de braambessen in de shaker, voeg de rest toe, schudden en strainen, glas opvullen met gecrushed ijs, garneren met een limoenpartje en enkele braambessen.



Deze cocktail is zeker en vast een aanrader!!!! Als je naar de ingrediënten kijkt lijkt dit zeer sterk spul, maar alles is eigenlijk perfect in balans. Goed werk van Simon Difford (niet voor niets een van de beste cocktailmakers van Engeland).

Cheers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen