donderdag 10 april 2014

Mediterranean Caipirinha

De eerste aardbeien waren er en deze kunnen we altijd gebruiken om een heerlijke cocktail te maken. Deze keer worden de aardbeien gecombineerd met druiven en basilicumblaadjes om een "Mediterranean Caipirinha" te maken.

De ingrediënten:
- Cachaça (6 cl) (Pitu)
- Aardbeien (3)
- Druiven (rood of wit) (3)
- Basilicumblaadjes (4)
- Suiker (1 tl)
- Gecrushed ijs

De bereiding:
Kneus het fruit en de basilicumblaadjes met de suiker in een whiskeyglas. Vul dan het glas op met gecrushed ijs en voeg de Cachaça toe. Garneren kan je met een rietje.



Een zeer fruitige maar tegelijk ook een kruidige cocktail. De aarbeien, druiven en de Cachaça vormen een mooie combinatie die nog eens verrijkt wordt door de basilicum. Een echte aanrader. Miisschien toch nog even wachten tot de aardbeien wat zoeter zijn om het drankje iets zoeter te maken.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen