woensdag 13 november 2013

Bacardi Gold

De Bacardi Gold is een rum uit het wereldberoemde Bacardi-huis. De rum is ook op de markt te verkrijgen onder de naam Bacardi Oro. Hier in België heeft Bacardi Gold een alcoholpercentage van 37,5%, in andere landen kan je deze vinden met 40% alcohol.Uitzicht: Een gouden en lichtamberkleurige rum in de klassieke Bacardi-fles.

Geur: Je ruikt voornamelijk de alcohol, daarna komt er een geur van eik en een zacht aroma van vanille.

Smaak: Zoals de geur, vooral alcohol met lichte smaken van eik en vervolgens kruiden.

Besluit: Een rum die geschikt is voor cocktails te maken, maar niet echt om zo van te nippen. Dit is een typisch kenmerk van de Puerto Ricaanse rums. Gebruik deze wel voor te mixen, want dan komen de smaken toch iets meer tot hun recht. Deze rum kan je vinden voor 17-19 euro.

1 opmerking:

 1. Hallo,
  Via onze website www.volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!
  Waarom niet lid worden van deze grote familie?
  Wij zijn ook aanwezig op www.facebook.com/VolreceptenBelgie!
  Breng ons een bezoek!

  BeantwoordenVerwijderen