maandag 22 juli 2013

Thriller Shooter

Dit recept van de Thriller Shooter zou van Class Magazine komen. Hoewel ik op het net al verschillende recepten heb gevonden. Het gaat dan vooral over het verschil in rum, overproof vs. bruine rum. Ik ga voor het recept met overproof rum.

De ingrediënten:
- Aardbeienlikeur (1,5 cl) (Dolfi)
- Drambuie (1,5 cl)
- Rum (overproof) (1,5 cl) (Wray & Nephew)

De bereiding:
Doe de ingrediënten in een snifter (die warmtevast is!!!). Steek het geheel aan en draai even rond. Doof daarna het vuur en laat even afkoelen.


Een zeer speciale cocktail met een interessante combinatie van aardbei, whiskey, honing en rum. Dit alles wordt nog aangevuld met een "gebrand" smaakje van het vuur. Zeker eens proberen, maar enige voorzichtigheid is toch wel geboden.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen