maandag 21 januari 2013

Winini

Over deze Winini heb ik weer geen verder informatie gevonden, enkel dat er gebruik wordt gemaakt van witte druivensap.

De ingrediënten:
- Perzikkenlikeur (4,5 cl) (Védrenne)
- Rum (spiced) (4,5 cl) (Captain Morgan Spiced Gold)
- Witte druivensap (17,75 cl)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas (33 cl) en doe alle ingrediënten in de shaker. Krachtig schudden en strainen in het glas. Garneren kan met een rietje en een maraschinokers.


Naargelang het merk druivensap dat je gebruikt wordt de smaak van deze longdrink bepaald. Het druivensap dat ik gebruikte was al vrij zoet, waardoor je een zeer zoet drankje krijgt aangezien je toch wel een grote hoeveelheid likeur gebruikt. De rum zorgt wel voor een goede en zelfs kruidige basis.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen