dinsdag 22 januari 2013

Malibu Margarita

Kokosnoot is een van de meest geliefde smaken wereldwijd, waar zouden we deze dan niet kunnen combineren de reeds gekende smaken van de Margarita. Hier is de Malibu Margarita.

De ingrediënten:
- Malibu (3,75 cl)
- Tequila (wit) (3 cl) (Jose Cuervo Clasico)
- Triple Sec (1,5 cl) (St. Michel)
- Limoensap (1,5 cl)
- Sweet & Sour mix (4,5 cl) (3 cl limoensap en 1,5 cl suikersiroop)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Maak een zoutrand op een cocktailglas met limoensap en zout. Doe dan alle ingrediënten in de shaker, krachtig schudden en strainen in het cocktailglas. Garneren doe je uiteraard met een schijfje limoen.


Deze Malibu Margarita zit echt goed in elkaar. Het limoensap maakt hier een zure cocktail van met een stevige basis van tequila en de rum in Malibu. Verder is er nog voldoende zoetheid door de Malibu en triple sec en uiteraard de siroop. Een echte aanrader om eens een tropische variatie te maken van de klassieke Margarita.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen