zaterdag 4 augustus 2012

A Pear Antly

A Pear Antly is een drankje dat, met zoals je kan zien aan de naam, iets te maken heeft met peren. En dit is het gebruik van perensap.

De ingrediënten:
- Rum (goud) (3,5 cl) (Mount Gay Eclipse)
- Triple Sec (1 cl) (St. Michel)
- Limoensap (1,25 cl)
- Perensap (9,75 cl)
- Bruiswater (aanvullend)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe alles behalve het bruiswater in de shaker, krachtig schudden en strainen over ijs in een longdrinkglas (gebruik best een van 25 cl). Vul aan met bruiswater en garneer eventueel met wat rode besjes.


Perensap wordt eigenlijk niet zo veel gebruikt in de cocktailwereld, wat eigenlijk wel spijtig is want peren hebben een natuurlijke zachte smaak. Dit zorgt ervoor dat dit drankje zacht smaakt met toch wel een goede basis en een zure toets. Het bruiswater zorgt uiteindelijk toch voor een fris en aangenaam drankje.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen