maandag 23 juli 2012

Across The Stars

De Across The Stars is een cocktail waarvan ik het recept heb gevonden via het internet en waarbij er 2 verschillende soorten rum worden gebruikt.

De ingrediënten:
- Rum (goud) (1,6 cl) (Mount Gay Eclipse Gold)
- Rum (wit) (1,6 cl) (Pampero Blanco)
- Triple Sec (1,8 cl) (St. Michel)
- Ananassap (2,1 cl)
- Citroensap (2,2 cl)
- Veenbessensap (2,1 cl)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Doe alle ingrediënten in de shaker, goed schudden en strainen in een cocktailglas. Garneren kan met een ananasblaadje en een maraschinokers.


Deze Across The Stars is wel een heel fruitige cocktail maar helaas is er net een tikje te weinig rum aanwezig om deze door te laten smaken in al dat fruit. Het is wel een verfrissende cocktail en eigenlijk wel ideaal voor een warme zomeravond.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen