Met Halloween in aantocht leek met deze Voodoo Rum Punch wel een interessante cocktail. Er zijn verschillende cocktails met deze naam en er is een enorm verschil in ingrediënten. Dit recept in uit 2001 en is ontstaan op een feest in de bar Voodoo Lanai in South Florida
De ingrediënten:
- Angostura bitters (scheutje)
- Malibu (2 cl)
- Rum (goud) (5 cl) (Havana Club Añejo Especial)
- Ananassap (13,5 cl)
- Sinaasappelsap (5 cl)
- Grenadine (1 cl)
- Bruiswater (5 cl)
- Ijsblokjes
De bereiding:
Doe alles behalve het bruiswater in de shaker, goed schudden en strainen over ijsblokjes in een longdrinkglas. Voeg tenslotte het bruiswater toe en garneer met een schijfje sinaasappel.
Een klassieke fruitige en heerlijke tiki-achtige cocktail om van te genieten tijdens de tropische zomeravonden. Uiteraard kan je de punch ook aanbieden tijdens Halloween want zo'n naam hoort hier natuurlijk thuis.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten