De "Killer Punch" is weer een cocktail waarvan je verschillende recepten kan terug vinden op het net. Meestal wordt er bij deze cocktail sinaasappelsap en limoensap verwisseld op wordt er geen een van de twee gebruikt. Ik heb gekozen voor de versie met sinaasappelsap.
De ingrediënten:
- Amaretto (1,5 cl) (DiSaronno)
- Meloenlikeur (1,5 cl) (Midori)
- Vodka (3 cl) (Knebep)
- Sinaasappelsap (1,5 cl)
- Veenbessenap (10,5 cl)
- Ijsblokjes
De bereiding:
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes, doe alles in de shaker, goed schudden en strainen over de ijsblokjes. Garneren kan met een schijfje limoen of sinaasappel.
Een punch die toch niet zo hard is dan z'n naam doet vermoeden. Een zachte, fruitige cocktail met toch een aangename zachte aanwezigheid van de amandelsmaak afkomstig van de Amaretto. Zeker eentje om eens te proberen op een warme zomermiddag of -avond.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten