De ingrediënten:
- Amaretto (0,75 cl) (DiSaronno)
- Angostura (2 scheutjes)
- Crème de Bananes (1,5 cl) (Bols)
- Orange Curaçao (0,75 cl) (Marie Brizard)
- Peppermint Green likeur (1,5 cl)
- Perzikkenlikeur (1,5 cl)
De bereiding:
Meng de Amaretto, Angostura en Orange Curaçao samen in een shotglas, leg vervolgens in deze volgorde de lager verder op elkaar: crème de bananes, perzikkenlikeur en peppermint green likeur.
Zo zou dit er moeten uitzien, mijn foto heb ik wijselijk niet op het net geplaatst, mijn versie was niet goed gelukt |
Zoals je hierboven kan lezen was mijn versie hiervan niet zo goed gelukt, wat niet zo abnormaal is want veel pousse cafés zijn gebaseerd op een bepaald merk of een bepaalde combinatie van merken van dranken en likeuren. Voor de rest een enorme waaier aan smaken die wel best combineerbaar zijn.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten