Deze naam Bitter Sweet Symphony wordt ook weer eens aan verschillende cocktails gegeven. Dit recept was de tweede cocktail met deze naam en wordt de cocktail dus de Bitter Sweet Symphony #2.
De ingrediënten:
- Apricot Brandy (2 cl) (Bols)
- Triple Sec (2 cl) (St. Michel)
- Druivensap (rood) (12 cl)
- Sinaasappelsap (8 cl)
- Aardbeiensiroop (4 cl)
- Ijsblokjes
- Gecrushed ijs
De bereiding:
Doe alles in de shaker, krachtig schudden en strainen in een hurricaneglas. Vul verder op met gecrushed ijs. Voeg een rietje toe als garnering.
Een zoete en licht alcoholisch drankje met een zeer fruitige waaier aan smaken. Het sinaasappelsap zorgt voor een aangename zuurtegraad, maar kan helaas niet genoeg op tegen de grote hoeveelheid siroop, wat het drankje wel iets te zoet maakt. Verder wel een lekker drankje.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten