Met nog wel wat abrikozensap uit de "Frequent Shaker" ging ik dan maar op zoek en stootte ik op de "Blue Blooded" cocktail.
De ingrediënten:
- Blue Curaçao (1,5 cl) (Bols)
- Rum (wit) (4,5 cl) (Pampero Blanco)
- Abrikozensap (1 cl)
- Bruiswater (aanvullend)
- Ijsblokjes
De bereiding:
Doe alles behalve het bruiswater in de shaker met ijs, schudden en over ijs strainen in een whiskey glas, vul aan met bruiswater en garneer met een munttwijgje.
Eigenlijk kan je het abrikozensap er gerust uit laten want de 1 cl ervan wordt verwaarloosd door de dominante smaak van de Blue Curaçao en de rum, verder wordt het dan nog aangelengd met bruiswater, maar ja,... in het begin van het drankje kan je er nog vaag iets van proeven. Voor de rest zit alles hier wel goed en is het een smakelijk drankje.
Cheers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten